Memorandum_mk
ПРЕДАВАЊЕ НА ДИРЕКТОРКАТА ЛУКАРЕВСКА НА УНИВЕРЗИТЕТОТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ – СКОПЈЕ
05.10.2017

(Скопје, 05.10.2017) Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска одржа предавање за студентите од Универзитетот за туризам и менаџмент – Скопје, на кое ја претстави работата на Управата за јавни приходи, организациската поставеност и надлежностите, како и активностите и проектите кои се спроведуваат за градење на даночната администрација како партнер на бизнисите и граѓаните во Република Македонија.

Utms_05   Utms_05   Utms_05      
 
 
     
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија