Memorandum_mk
Средба на Директорката Лукаревска со претставниците на Меѓународниот монетарен фонд
15.09.2017

(Скопје, 15.09.2017) Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска оствари средба со претставниците на Одделот за фискални прашања - Меѓународен монетарен фонд, Енрико Аав и Крис Барлоу, на која се разговараше за остварениот напредок во модернизацијата на Управата за јавни приходи, а беа дефинирани и областите за идна соработка и техничка помош од Меѓународниот монетарен фонд за зајакнување на капацитетите на даночната администрација на Република Македонија.

Sredba_mmf_15              
             
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија