Memorandum_mk
Научна конференција „Данок на додадена вредност во однос на физичките лица даночни обврзници, дилеми и перспективи"
04.05.2017

Фотогалерија од Научната конференција организирана од Правен факултет „Јустинијан Први" Скопје

Sl   Sl   Sl   Sl  
 
 
 
 
               
 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Македонија