Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Recnik
Статистика

Во делот статистика можете да ги најдете најновите информации за:

  • Нето плати (просечна месечна нето плата во Република Северна Македонија)
  • МДБ коефициенти (движење на цените на мало во Република Северна Македонија)
  • УЈП статистика (наплата на даночни приходи, наплата на социјални придонеси, регистрирани даночни обврзници, фискални апарати, пријавени неправилности, годишна даночна пријава и инспекциски контроли)

Изберете ја соодветната категорија во подменито.

 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија