Etax
Физички лица Правни лица Меѓународни организации
Пребарување на даночни
обврзници
Внесете назив, седиште, единствен даночен број (ЕДБ) или матичен број (МБ) на даночниот обврзник
П
В
С
Ч
П
С
Н
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Recnik
Преглед на образец
Пријава за вработување во Управа за јавни приходи
Кратко име: УЈП-ЧР-З.2-03/1
Тип на данок: Вработување

Пријавата за вработување во УЈП (образец УЈП-ЧР-З.2-03) се поднесува само во случај на објавен и активен ЈАВЕН ОГЛАС за вработување во Управата за јавни приходи.

Пополнетата пријава кандидатот треба да ја достави во Писарницата на Управа за јавни приходи - Генерална дирекција Скопје или преку пошта на следната адреса:

Управа за јавни приходи
Генерална дирекција Скопје
Сектор за човечки ресурси
бул.Кузман Јосифовски - Питу бр.1, 1000 Скопје

со назнака на јавниот оглас на кој конкурира, на пример: “ЈАВЕН ОГЛАС БР. 01 / 2021“.

Податоците во пријавата можете да ги пополните компјутерски во означените полиња / форми.

Pdf_16   Превземи го документот  (215 KB)
 


© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија