Memorandum_mk
Календар на настани

Календарот на настани обезбедува преглед и информации за актуелните и идните активности на УЈП.

Вторник, 28.07.2020 11:00 - 11:30, Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје (на платото во дворот на зградата на УЈП Генерална дирекција)
Прес конференција за медиуми
Управата за јавни приходи известува дека на денес 28.07.2020 година (вторник ) со почеток во 11.00 часот на платато во дворот на Генералната дирекција - Скопје што се наоѓа ул. Кузман Јосифовски Питу бр. 1 Скопје, Директорката на УЈП - Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција за медиуми за анализа за искористеност на мерката за финансиска поддршка на работодавачите погодени од здравствено - економската криза предизвикана од вирусот Ковид -19...
 
Среда, 01.07.2020 10:03 - 10:30, Кузман Јосифовски Питу бр.1 Скопје (на платото во дворот на зградата на УЈП Генерална дирекција)
ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА МЕДИУМИ ПО ПОВОД ЕДНА ГОДИНА „МОЈ ДДВ“
Управата за јавни приходи известува дека на ден 01.07.2020 година (среда ) со почеток во 10.00 часот на платото во дворот на Генералната дирекција - Скопје што се наоѓа ул. Кузман Јосифовски Питу бр. 1 Скопје, Директорката на УЈП - Сања Лукаревска ќе одржи прес конференција по повод ,,Една година МојДДВ со граѓаните”...
 

 
http://www.ujp.gov.mk
© Управа за јавни приходи на Република Северна Македонија